Premis Porxada 2021, la Gala de Comerç de Granollers

 

EL COMERÇ REPRÈN LA 3A EDICIÓ DELS PREMIS DESPRÉS DE LA PANDÈMIA

AQUESTS PREMIS SÓN UNA INICIATIVA CONJUNTA DE L’AJUNTAMENT DE GRANOLLERS I DE L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS GRAN CENTRE GRANOLLERS QUE POSEN EN VALOR EL COMERÇ DE LA CIUTAT.

El comerç de Granollers celebra la 3a edició dels Premis Porxada, en reconeixement del sector comercial de la ciutat.
L’acte, organitzat per l’Associació de Comerciants Gran Centre i l’Ajuntament de Granollers, tindrà lloc al Teatre Auditori de Granollers el 8 d’octubre a les 20.30h.
La Gala del Comerç es reprèn després del 2020, edició que no es va poder celebrar per causa de la pandèmia.
En aquesta edició es lliuraran els següents premis per a cada categoria:

Premi a l’establiment històric: es defineix com a establiment històric qualsevol establiment comercial amb més de 100 anys d’història a la ciutat, sigui per història familiar o per història d’activitat. En aquesta categoria es premiarà a un màxim de 10 establiments.

Premi honorífic: es lliuraran 2 premis.

En aquesta categoria poden ser premiats tant els establiments comercials com les persones, d’acord amb la proposta motivada pel jurat dels premis. En aquesta categoria es lliuraran un màxim de 2 premis.

Premi a l’antiguitat: en aquesta categoria es lliurarà un premi als establiments que l’any 2020 van complir 25, 50 o 75 anys. També podran optar al premi els comerços que presentin la seva candidatura i que acreditin que enguany fan 25, 50 o 75 anys.

Els comerços que aquest any vulguin optar a la candidatura d’antiguitat, poden presentar la seva candidatura mitjançant instància al registre general de l’Ajuntament o a l’Associació de Comerciants Gran Centre: info@grancentre.com, fins al dia 15 de setembre de 2021 adjuntant els documents que acreditin la seva antiguitat.