La creació i redacció del blog per al teu negoci

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

En un context de dimensions tan excepcionals com l’actual, ens trobem davant un dels escenaris més competitius als quals ens hem hagut d’enfrontar en els últims anys. Per aquesta raó, trobar eines i solucions que ens permetin aconseguir l’èxit en la nostra estratègia.

Durant els últims anys, una de les eines que ha estat capaç de generar una major atenció ha estat, sens dubte, els blogs. Alguna vegada t’has plantejat com pot beneficiar-te implementar un blog corporatiu en el teu negoci? Et comptem tot el que has de saber.

 

Augmenta el trànsit en el teu lloc web
Cada vegada que escrivim una nova entrada de blog estem generant un contingut nou que serà indexat per Google. És important que aquest contingut sigui de qualitat i que respongui a una necessitat per part del client.

Cada vegada que creguem contingut de qualitat, estem convidant a Google al fet que sigui capaç d’indexar-nos i de posicionar a la nostra pàgina web per sobre de la de la competència. D’aquesta manera, aconseguim augmentar la nostra visibilitat i mantenir al nostre negoci per sobre de la resta d’empreses amb les quals compartim sector i que actuen com la nostra competència directa.

 

Converteix el teu trànsit en nous clients
Una vegada hem aconseguit posicionar el nostre blog i atreure les visites de la nostra audiència, hem de tractar de convertir aquest trànsit en potencials clients. Cada nova entrada és una invitació per a la nostra audiència a l’hora de poder aconseguir un nou client.

Per a això, és important que sapiguem cridar l’atenció de la nostra audiència. Els batejats com Call To Action poden ajudar-nos a aconseguir els nostres objectius. En combinació amb un contingut atractiu, són tot el que necessitem per a poder convertir al nostre blog en un lloc referencia d’acord amb les necessitats amb les quals comptem.

 

Imprimeix la màxima autoritat
Un bon blog ha de ser capaç de respondre a preguntes comunes sobre un sector determinat. Tot el contingut ha de ser útil per al nostre client objectiu. Per a això, és necessari que coneguem a la nostra audiència i siguem capaces d’assegurar en tot moment que serem capaços de resultar atractius per a aquesta.

Posicionar-nos com un lloc d’autoritat en el nostre àmbit és una carrera de fons que mereix ser treballada. Per a això, és fonamental treballar al detall tots els elements possibles.

 

Potència els teus resultats
Una entrada de blog atractiva i de qualitat pot ser un element fonamental per a assegurar en tot moment la màxima eficàcia. Les xarxes socials i les diferents eines amb les quals comptem en l’actualitat en matèria de difusió pot provocar que una entrada de blog sigui determinant per a aconseguir un nou client. Pel que tot el contingut que apareix en el mateix ha de ser cuidat fins al més mínim detall.

Una entrada de blog que estigui ben treballada permetrà aconseguir noves visitar i generar una gran quantitat de clients. Especialment si treballem, de manera conjunta, una correcta estratègia de SEO.

En un contexto de dimensiones tan excepcionales como el actual, nos encontramos ante uno de los escenarios más competitivos a los que nos hemos tenido que enfrentar en los últimos años. Por esta razón, encontrar herramientas y soluciones que nos permitan alcanzar el éxito en nuestra estrategia.

Durante los últimos años, una de las herramientas que ha sido capaz de generar una mayor atención ha sido, sin duda alguna, los blogs. ¿Alguna vez te has planteado cómo puede beneficiarte implementar un blog corporativo en tu negocio? Te contamos todo lo que debes saber.

 

Aumenta el tráfico en tu sitio web

Cada vez que escribimos una nueva entrada de blog estamos generando un contenido nuevo que será indexado por Google. Es importante que este contenido sea de calidad y que responda a una necesidad por parte del cliente.

Cada vez que creamos contenido de calidad, estamos invitando a Google a que sea capaz de indexarnos y de posicionar a nuestra página web por encima de la de la competencia. De este modo, logramos aumentar nuestra visibilidad y mantener a nuestro negocio por encima del resto de empresas con las que compartimos sector y que actúan como nuestra competencia directa.

 

Convierte tu tráfico en nuevos clientes

Una vez hemos logrado posicionar nuestro blog y atraer las visitas de nuestra audiencia, debemos tratar de convertir este tráfico en potenciales clientes. Cada nueva entrada es una invitación para nuestra audiencia a la hora de poder alcanzar un nuevo cliente.

Para ello, es importante que sepamos llamar la atención de nuestra audiencia. Los bautizados como Call To Action pueden ayudarnos a alcanzar nuestros objetivos. En combinación con un contenido atractivo, son todo lo que necesitamos para poder convertir a nuestro blog en un sitio referencia de acuerdo a las necesidades con las que contemos.

 

Imprime la máxima autoridad

Un buen blog debe ser capaz de responder a preguntas comunes sobre un sector determinado. Todo el contenido debe ser útil para nuestro cliente objetivo. Para ello, es necesario que conozcamos a nuestra audiencia y seamos capaces de asegurar en todo momento que vamos a ser capaces de resultar atractivos para la misma.

Posicionarnos como un sitio de autoridad en nuestro ámbito es una carrera de fondo que merece ser trabajada. Para ello, es fundamental trabajar al detalle todos  los elementos posibles.

 

Potencia tus resultados

Una entrada de blog atractiva y de calidad puede ser un elemento fundamental para asegurar en todo momento la máxima eficacia. Las redes sociales y las diferentes herramientas con las que contamos en la actualidad en materia de difusión puede provocar que una entrada de blog sea determinante para alcanzar un nuevo cliente. Por lo que todo el contenido que aparece en el mismo debe ser cuidado hasta el más mínimo detalle.

Una entrada de blog que esté bien trabajada permitirá conseguir nuevas visitar y generar una gran cantidad de clientes. Especialmente si trabajamos, de manera conjunta, una correcta estrategia de SEO.