Gran Centre 3.0 es posa en marxa

Comerç de Dalt segueix sumant sinergies amb Gran Centre Granollers i inicia el 3.0 del comerç de proximitat i del servei adaptat als nous temps. Entrem de ple en el futur, continuem caminant junts de la mà…

 

El 3.0. ha vingut per quedar-se, no és transitori, és el nostre futur, és potent, és OMNICANAL, posem a l´abast de tothom un nou concepte de servei, podem oferir des d’un llapis a un cotxe, més de 200 associats oferint servei i producte, els nostres proveïdors són els nostres comerços i establiments associats; el nostre públic objectiu és el client que ja tenim + el client que vol servei a domicili + el consumidor que creu en el comerç de proximitat + el consumidor que aposta per l’economia local.

Posem en marxa el telèfon 619360068 en horari de 9 a 18h de dilluns a divendres, de cara a poder atendre totes les consultes que puguin tenir clients i associats/des, alhora que també hi podeu sol·licitar que us portem la compra de manera segura a casa vostra a Granollers en un únic preu de 2,5€ el servei.

 

Comerç de Dalt i Gran Centre s’adapten a la nova realitat, un servei OMNICANAL perquè segueixis gaudint de tots els nostres productes i serveis.

 

Truca, demana. T’ho portem.
Aquí trobaràs tots els comerços i serveis que estan disponibles per tu.

 

Truca, demana, t'ho portem!! Gran Centre 3.0