Us volem veure, #paraulesalmur3punt0

Comerç De Dalt juntament amb Gran Centre Granollers arranquem fort amb una nova manera de comunicar, de fer, de vetllat pels nostres associats. Ara anem un pas més endavant, entren directament al 3.0 i no entrem sols, no…hi entrem agafats de la mà amb Gran Centre Granollers i tots els associats/ades que confíen en nosaltres.

Les #paraulesalmur3punt0 és la primera de les activitats que promourem conjuntament a les xarxes socials de cara a donar veu i visibilitat als nostres associats, compartint una sèrie de frases motivadores, engrescadores i positives proposades per alguns del ponents  de Gran Centre de les Conferències “Del repte de ser persona avui”.

  • Xavier Guix amb: «no hi ha major certesa que la incertesa».
  • Anna Jarque amb: «Només tindràs allò que deixis anar. El que no deixis et tindrà a tu». . Xavier Plana amb: Mira com mires i veuràs que veus».
  • Cristina Milian amb: «Quan bufen vents de canvi, alguns aixequen murs i altres construeixen Molins».
  • Monia Presta amb : «Conócete a ti mismo».
  • Swami Satyananda Saraswati amb «Cada vegada que mirem als ulls d’algú, tenim la divinitat de la consciència que està en tot i en tots».

 

Aquestes són algunes de les frases que trobaràs als stories i murs d’Instagram i Faceebok dels nostres associats i de Comerç de Dalt. Desitgem siguin inspiradores, les gaudim i ens ajudin a ser forts i seguir endavant.

#paraulesalmur3punt0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *