La setmana del Comerç de Catalunya ha arribat

La setmana del Comerç de Catalunya ha arribat, i aquesta vegada és a casa!

Aquest any la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya a través del CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya), celebrarà entre el 23 i el 29 de març de 2020 la 4a Edició de la Setmana del Comerç, aquesta iniciativa concentra durant 7 dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, intercanvi d’idees i experiències i espais de trobada arreu del territori català.

Enguany podrem gaudir de la setmana del Comerç de Catalunya a casa, i és que per primera vegada des de la Generalitat, i amb la coordinació amb les Associacions de Comerç de Granollers, s’organitza una jornada única el pròxim dimecres 25 de març gratuïta al Teatre Auditori de Granollers.

Feta per i per al Comerç i tots els seus implicats, propietaris, treballadors, compradors… tots i totes esteu convidats al dinar que tindrà lloc al Teatre Auditori de Granollers entre les 13 h i les 13:30 h i a la jornada interactiva a càrrec del Sr. Jordi Nexus, el taller interactiu que porta per bandera “El present i el futur del comerç a debat”.

 

Programa

“El present i el futur del comerç a debat”

13:00h      Recepció i acreditacions.

13:15h      Dinar a peu dret.

14:00h      Benvinguda

14:15h      Jornada interactiva. Vine amb el teu mòbil i participa del debat!

A càrrec del Sr. Jordi Nexus , dinamitzador digital

16:15h      Participació del públic i conclusions

16:30h      Cloenda

 

Per accedir a tota l’activitat cal fer una inscripció prèvia, ja que es generarà un codi QR per tal d’accedir a la sessió interactiva. El procediment és molt ràpid i senzill, només has de fer “click” al següent enllaç:

https://ingeniatecnologia.cat/clients/CCAM/Form3/

 

Podreu trobar tota la informació de la Setmana del Comerç a: http://ccam.gencat.cat/ca/arees_actuacio/comerc/setmana_del_comerc/2020/

 

US HI ESPEREM!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *