XOKATE

Botiga de xocolata, cafè i té.

De la il·lusió d’un jove emprenedor, apassionat pels tes, cafès i xocolates, va néixer el desembre de 2011 Xokate, situats a les galeries Sant Carles de Granollers els qui ens visitin es trobaran amb una gran i cuidada selecció de tes i roibos; els nostres clients podran triar entre més de 130 varietats d’infusions i tisanes per aquells que desitgin pal·liar les seves malalties amb els remeis més naturals i tradicionals.

Per als amants i sibarites del bon cafè tenim, cafè en gra procedent de països com Etiopia, Colòmbia i Costa Rica… Disposem també de cafè en càpsules com Novell, Piccolo, Gimoka i càpsules d’elaboració pròpia compatible per al sistema Nespresso. Tauletes de xocolata d’origen Belga i nacional, deliciosos bombons o cacau en pols amb els quals gaudirem de grans moments de plaer. Ara posem els nostres productes més accessibles per a tots vosaltres gràcies a la venda On Line a www.xokate.com

Us esperem!

Carrer Mare de Déu de Núria, 11, Galeries Sant Carles Local 16, 08401 Granollers, Barcelona

Dilluns a dissabte: de 10h a 13:30h i de 17h a 20:30h.

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Xocate amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el producte que més li agradi.

Aquest establiment disposa de pàrquing gratuït al Passeig Fluvial de Granollers. També disposes de zona blava davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Xocate de Granollers al 93 870 40 41 i et resoldrem tots els dubtes que tinguis
Si tens qualsevol dubte us assessorem via email a info@xokate.com
Acostat al Carrer Mare de Déu de Núria, 11, Galeries Sant Carles Local 16, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Xocate