OXIGEN BEAUTY

Tractaments corporals i facials

Centre d´estètica avançada a Granollers

Combinem l’última tecnologia del mercat treballant amb primeres marques i anys d’experiència per a rejovenir i millorar la pell sense necessitat de cirurgia. Tant si desitges regalar-te un moment de benestar com un programa de cura de la pell a mesura, pots comptar amb Pilar i Èlia per a rebre un resultat de primera classe amb una atenció experta.

A l’interior de Oxigen Beauty s’ofereixen els tractaments cutanis no quirúrgics d’eficàcia comprovada més efectius, l’última tecnologia estètica més innovadora no invasiva es combina amb l’assessorament de veritables expertes, per a donar resposta a tots les alteracions relacionades amb la bellesa de la pell i el benestar corporal, físic i mental.

Visiteu-nos a www.oxigenbeauty.com i estareu al dia de tots els tractaments personalitzats per a la cura de la pell i un servei impecable.

Carrer Mare de Déu de Núria, 16, 08401 Granollers, Barcelona

Dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Dissabte de 10 a 14 h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta cuidar-se i prendre’s temps per ell o ella i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Oxigen Beauty amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el tractament que més li convingui.

Aquest establiment disposa de pàrquing gratuït al Passeig Fluvial de Granollers. També disposes de zona blava davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Oxigen Beauty al 931174743 per trobar la millor opció. 
Demana el que necessitis via email a info@oxigenbeauty.com
Visita’ns al Carrer Mare de Déu de Núria, 16, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Oxigen Beauty de Granollers