Gotta Perfumeries

Al vostre servei des de l'any 1992

A Gotta perfumeries estem especialitzats a oferir una gran varietat de fragàncies per a dona, home i per a nens i nenes. Trobareu els frescos eau de toilette, intensos eau de parfum i sense oblidar el clàssic que mai passa de moda, l’eau de cologne.
Som distribuïdors oficials de les millors marques de bellesa i treballem amb productes d’alta qualitat.
Oferim un assessorament personalitzat als nostres clients a través de totes les nostres conselleres Gotta.
Tenim les marques més prestigioses del sector: Clinique, Sensei, Shiseido, Elisabeth Arden entre d’altres. i també hi trobaràs una selecció de marques de maquillatge, tractament de cos, línia de bany, protectors solars…
A la botiga de la Plç. Perpinyà tenim una àrea exclusiva dedicada a la drogueria, amb productes d’higiene personal i una gran varietat de productes de neteja per a la teva llar.

Gotta perfumeries és una empresa familiar que al llarg dels anys ens hem consolidat com una de les cadenes amb major implantació a Catalunya i hem experimentat un constant i ràpid creixement, cobrint les necessitats d’un ampli sector de la població.

Gotta perfumeries, perfums de dona, perfums d’home, perfums infantils i també pots fer les teves compres online a Perfumeries Gotta

Plaça Lluís Perpinyà, 5, 08401 Granollers, Barcelona

09:00h a 13:30h i de 17:00h a 20:30h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Gotta Perfumeries amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el servei que més li convingui.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït La Bòbila.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Gotta Perfumeries al 938700130 per trobar la millor opció.

Demana el que necessitis via email a info@perfumeriasgotta.com
Acosta’t a la Plaça Lluís Perpinyà, 5, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Gotta Perfumeries