Cal Quim

Dolços, snacks i caramels

Som una botiga especialitzada a fer pastissos de llaminadures totalment personalitzats, ideals per fer una sorpresa d’aniversari o per un esdeveniment.

Darrere el taulell ens trobem al Quim, una persona amable, treballadora i riallera que li encanta el fet de fer feliç a la gent amb els seus pastissos de creativitat pròpia. Realitzem qualsevol estructura i modelació; des d’un camp de futbol, un cotxe de competició o un vaixell pirata.

Oferim tota mena de dolços, snacks i caramels, des dels més clàssics de toffee, de mel i llimona, fins als sabors més innovadors… i quan comença a fer calor, tasta els Gelats Soft de nata amb el teu sabor preferit. Encara no els has provat?

També tenim a la botiga un ampli assortit de figuretes de PVC amb els vostres personatges preferits de la televisió, els clàssics dels dibuixos animats, personatges de pel·lícules i Manga.

Visita’ns i estarem encantats de veure’t!

Carrer de Santa Elisabet, 8, 08401 Granollers, Barcelona

De dilluns a dissabte 10:00–13:30, 17:00–21:00 i diumenge 18:00–21:00

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Cal Quim amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el servei que més li convingui.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Cal Quim al 938 704 759 per trobar la millor opció.

Demana el que necessitis via email a calquim1982@gmail.com
Acosta’t a Carrer de Santa Elisabet, 8, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Cal Quim