TASMANIA

Taller de joieria artesana

Al taller Tasmània dissenyem i fem les joies que tenim a la venda a la botiga de taller. No fem una gran producció, ens limitem a fer petites col·leccions que evolucionem segons les possibilitats de cada disseny.

També fem peces úniques, es tracta de joies que no sempretenim a la venda a la botiga, dissenys que considerem que no s’han de convertir en una col·lecció i que potser no tornarem a fer per mantenir la seva exclusivitat. Si que és veritat que de vegades aquestes peces úniques ens han inspirat a fer una petita sèrie limitada, algunes de les col·leccions de taller han començat amb una peça única.

Una de les nostres especialitats és fer joies per encàrrec, un treball on ens trobem molt còmodes, fa molts anys que ho fem i ens agrada.

Entra a www.tasmania.cat i coneix millor la nostra feina.

Carrer de Corró, 21, 08401 Granollers, Barcelona

Dimarts a Divendres de 10:00 a 13:30 h i de 16:30 a 19:00 h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanten les joies i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Tasmania amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli l’estil de joies que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent. També disposes d’aparcament disponible a prop del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Tasmania al 93 879 21 66, per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a taller@tasmania.cat
Visita’ns al Carrer de Corró, 21, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Tasmania