Sararols Cansaladeria

Alimentació selecte i Embotits artesans

Especialitats en embotits artesans

Sararols forma part d’aquells establiments en els quals el temps, la qualitat i el bon fer donen la tradició d’un establiment amb solera.

La nostra casa, fundada l’any 1912, és una dels pocs negocis familiars que han mantingut la qualitat, les bases i la tradició de les tècniques per poder oferir als nostres clients productes amb el sabor i els principis tan intactes com el primer dia.

Una de les grans raons per les quals destaquem és, sens dubte, l’elaboració pròpia i artesanal, sense conservants ni colorants, de tots els nostres productes (més informació aquí).

El nostre objectiu és que en els temps actuals l’artesania i la tradició s’uneixin de cara i al costat de les noves tecnologies, mantenint la qualitat de sempre sota les mateixes premisses que ens han marcat des del principi: productes de qualitat, creació pròpia i clients satisfets.

Finalment ens agradaria remarcar que som la tercera generació treballant a Sararols i esperem que n’hi hagi una quarta !

Carrer d’Alfons IV, 42, 08401 Granollers, Barcelona

08:00–13:30, 17:00–20:00 dijous i dissabte de 08:00–13:30h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Sararols Cansaladeria amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el servei que més li convingui.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a 938700474 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a sararols@telefonica.net 
Acosta’t a Carrer d’Alfons IV, 42, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Sararols Cansaladeria