Restaurant El Trabuc

Cuina catalana i de mercat

El restaurant el Trabuc és una masia típica de la comarca de l’any 1920, situada al pla de Palou, molt a prop del Circuit de Barcelona-Catalunya, la masia fou remodelada per poder oferir des de 1989, la millor restauració dins d’un marc incomparable i amb molt d’encant.

Oferim una cuina catalana i de mercat amb plats de temporada, amb especialitats en carns selectes i peixos de la costa. Disposem d’una extensa i variada carta de plats elaborats amb una presentació molt elegant i de bon gust. A més a més, disposem d’una àmplia varietat de vins i caves del nostre gran celler.

Cada dimarts podeu tastar la nostra famosa escudella i carn d’olla i ara us oferim també menjar per a emportar a un preu més econòmic. No oblideu consultar els suggeriments del dia.

Disposem d’una àmplia terrassa climatitzada, salons privats amb una i sala amb capacitat per a 200 persones per a banquets, comunions, casaments i altres esdeveniments.

Àmplia zona d’aparcament propi i vigilat. Estem adaptats amb totes les mesures de seguretat i higiene perquè gaudiu com sempre del nostre restaurant.

Visita’ns a http://www.eltrabuc.com/ per conèixer millor el restaurant i la carta que oferim.

Camí de Can Bassa, 2, 08401 Granollers, Barcelona

De dilluns a dissabte: De 13h a 16h i de 20:30h a 22:45h.

Diumenge: De 13h a 16h.

Tancat: Diumenges nit (excepte vigílies de festa), 24 i 25 de desembre (vigília i dia de Nadal).

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li una targeta regal de Restaurant El Trabuc amb l’import que desitgis i deixa que esculli el servei que més li agradi.

Àmplia zona d’aparcament propi i vigilat.

Si tens qualsevol dubte truca a 938708657 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a eltrabuc@eltrabuc.com
Acosta’t al Camí de Can Bassa, 2, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Restaurant El Trabuc