PURA ÍNDIA

Un trosset de l' Índia al cor de Granollers

Sóc de l’Índia, d’un poble de Madhya Pradesh i fa més de 10 anys que vaig obrir a Granollers una botiga especialitzada en productes i serveis de la meva terra, per apropar-vos trossets del meu benvolgut país a tots aquells que ho desitgin.

Després de veure la necessitat d’una demanda cada vegada més àmplia, neix Pura Índia en línia, on a més de poder comprar una gran varietat de productes, podreu consultar qualsevol curiositat sobre l’Índia.

Podràs trobar productes com accessoris de tota mena, també per fer meditació. Trobaràs diferents productes de decoració i tèxtil per la teva llar, així com minerals, encens, perfums i tes i compten amb una gran gamma de joies de plata.

Pura Índia va més enllà de la típica botiga, visiteu-nos i us ajudarem a organitzar el vostre viatge de la meva terra, també ofereim tallers, activitats tradicionals del país i donarem a conèixer les millors tècniques del ioga, la meditació, l’ Ayurveda… i Bollywood per als més atrevits!

El seu web www.puraindia.com on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el nostre local.

Carrer de Joan Prim, 50, 08402 Granollers, Barcelona

Dilluns a dissabte: de 10h a 13:30h i de 17h a 20:30h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Pura Índia amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el producte que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent. També disposes de zona blava davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Pura Índia al 686 478 483 i t’atendrem en tots els dubtes que tinguis. 

Demana el que necessitis via email a  info@puraindia.com

Acostat al Carrer de Joan Prim, 39, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Pura Índia