TANCAMENTS PRA&PAR

Evolucionant constantment

Empresa jove amb una llarga experiència en la instal·lació de finestres i portes i un altre tipus de tancament d’alumini i PVC.

Protegeix la teva llar del fred, la calor, el soroll i els lladres. Experts en la instal·lació d’alumini, finestres (elevables, corredisses i practicables), portes, tancaments i acabats. Vidres, mampares de bany i divisòries, baranes i tanques de jardí, proteccions solars, tot tipus de persianes i motoritzacions, portes automàtiques, tendals, mallorquines, sostres d’alumini, ballestes, gelosies i mallorquines…

Tot sota una gran garantia en el producte final.

Per a qualsevol tipus de reforma, instal·lació i manteniment o assessorament pel vostre projecte, no dubteu en contactar amb ells. A la seva web www.prapar.es on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el seu local.

Carrer de Joan Prim, 111, 08401 Granollers, Barcelona.

Dimarts – Dijous: de 9:15h a 13h i de 15h a 19h
Divendres: de 9:15h a 19h
Dissabtes: de 9h a 13:30h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que fa temps que busca canviar o renovar un espai de casa seu i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Tancaments Pra Par amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli l’estil que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent. També disposes de zona blava davant del comerç.

 

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Tancaments Pra Par 936 250 684  o  638 972 426 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a info@prapar.es 
Acostat al Carrer de Joan Prim, 111, Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Tancaments Pra & Par