Pilar Muntan

Coaching, PNL i Mindfulness

Vols millorar alguna àrea de la teva vida que se’t resisteix? Jo t’acompanyaré en el recorregut, descobrirem els teus recursos i talent, ens centrarem en l’ objectiu, realitzarem un pla d’acció i celebrarem el teu èxit.

Compromís, orientació, acompanyament, confidencialitat, honestedat, integritat professional, nivell màxim d’implicació i generositat són els meus principals valors com a personal i professional.⁣

La meva passió, la meva vocació i la meva missió és ajudar les persones a millorar la seva qualitat de vida, tant personal com professionalment. ⁣

Si tu també tens ganes d’emprendre un camí d’autodescobriment, de creixement personal en el qual aprendràs a fer front a tots aquells reptes que vulguis fer realitat amb tot el teu potencial, posa’t en contacte amb mi. Reserva la teva sessió gratuïta sense compromís, ens coneixerem i sabràs com et puc ajudar⁣.

⁣Visita’ns a www.pilarmuntan.com per estar informat dels nostres cursos i tallers tan per tu com per a la teva empresa.

Carrer Anníbal, davant núm 59, Granollers

De dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 20h dissabtes de 9h a 14h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Pilar Muntan amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el servei que més li convingui.

Aquest establiment disposa de pàrquing gratuït al Passeig Fluvial de Granollers. També disposes d’aparcament a davant del servei.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Pilar Muntan al 639 822 769 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a hola@pilarmuntan.com
Acosta’t a Carrer Anníbal, davant núm 59, Granollers

Contacta directament amb Pilar Muntan