BRODATS I MIDES PERSONALITZADES

Decoració i el vestiment de la teva llar

Montse Interiors és una cadena de botigues de roba per a la llar i homewear de fabricació pròpia, amb les millors marques i possiblement els millors preus.

Tenim 24 punts de venta que estan al seu servei resolent les seves necessitats, oferint-li una gran varietat de productes de fabricació pròpia exclusiva de qualitat i preu sense competència, amés de tenir les millors marques i les llicències originals més actuals, donant-li un servei personalitzat de confecció a mida i, amb molta probabilitat, als millors preus que pugui trobar, sempre però encaminats amb un lema d’oferir la millor relació de qualitat, preu i servei de mercat.

La nostra vocació de servei fa que puguem fer totes les mesures especials i la confecció a mesura per a donar tot el servei que vostè està buscant.

El nostra web montseinteriors.com on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el nostre local.

Horaris

Dilluns a divendresmarts: de 9:45h a 14h i de 16:45h a 20:30h
Dissabte: de 9:45h a 14h i de 16:45h a 21h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Montse Interiors al 938 709 412 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, productes de proximitat, assessorament o fer una reserva via email a info@montseinteriors.com. 

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer Anselm Clavé, 43, 08402 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

Contacta directament amb Montse Interiors