+ QUE SOL

La teva bellesa, la nostra veritable passió!

+QueSol és una empresa familiar que des de l’any 2003 ofereix serveis de bronzejat i estètica científica a Granollers. Des d’aleshores el seu objectiu ha estat sempre donar el millor servei al millor preu, i és per això que estan en constant recerca i formació sobre les últimes tendències en bellesa i salut.

El centre ofereix serveis professionals de bronzejat UVA i DHA i tractaments d’estètica per a homes i dones de totes les edats. Posen a la vostra disposició un equip seriós i preparat, amb una llarga trajectòria professional en el sector, que us atendrà i assessorarà personalment.

A +QueSol es preocupen de la teva salut i benestar, per això sempre fan un anàlisi previ de la teva problemàtica abans d’iniciar qualsevol tractament. Ofereixen un servei gratuït d’analítica, diagnòstic i prescripció de plans de bellesa. Tot personalitzat i amb la màxima confiança i discreció.

El seu web www.mesquesol.com on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el seu local.

 Carrer de Joan Prim, 71, 08401 Granollers, Barcelona.

Dilluns a dissabte: de 9h a 21h
Diumenge: de 10h a 14h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Més que sol amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli l’estil que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent. També disposes de zona blava davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Més que sol  938 468 692 o 659 36 28 59 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a info@mesquesol.com
Acostat al Carrer de Joan Prim, 71, 08401 Granollers, Barcelona 

Contacta directament amb + que sol