LUPE

PERRUQUERIA I ESTÈTICA

Lupe Perruqueria i estètica, antigament anomenat “Can Pere”, és un centre que es troba operatiu des del 1945 a Granollers ciutat, dedicat als seus clients i els seus desitjos pel que fa al seu cabell i a la seva estètica corporal.

Ens agrada definir-nos com una perruqueria amb molts anys d’experiència i un bon tracte de cara al client amb preus excepcionals pel que fa a qualitat-preu. Les marques amb les quals treballem es caracteritzen per la qualitat que desprenen, i entre elles es poden trobar MontibelloArualSalerm i Germaine de Capuccini.

Gaudim treballant del que més ens agrada, i més veient que els nostres clients marxen contents i satisfets després d’haver passat per les nostres mans..

Carrer de Joan Prim, 67, 08402 Granollers, Barcelona.

De dilluns a divendres de 13:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 hores

Dissabtes de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 hores.

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encatnta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Perruqueria i Estètica Lupe amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli l’estil que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent. També disposes de zona blava davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Perruqueria i Estètica Lupe 938499629 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via el formulari.
Visita’ns al Carrer de Joan Prim, 67, 08402 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Perruqueria i Estètica Lupe