La Magrana Vallesana

Productes Agroecològics

La Magrana Vallesana és una associació de consumidors i productors de productes Agroecològics ubicada a la comarca del Vallès Oriental amb seu a Granollers.

La nostra finalitat és ajudar a les persones interessades en la millora de la seva salut i del seu entorn, disposades a fer un canvi dels nostres hàbits a l’hora d’omplir el cistell.

Som més de 300 unitats familiars associades que gaudim d’una alimentació saludable per a nosaltres i respectuosa amb el medi ambient.
Els nostres cinc pilars fonamentals són l’agroecologia, la sobirania alimentària, l’ecofeminisme, l’economia social i solidària, i la participació.

Treballem perquè la producció i el consum d’aliments agroecològics creixi i esdevingui la principal font d’alimentació dels nostres conciutadans; per això, volem ampliar la base social de l’entitat i convidar-te a formar-ne part.

Volem facilitar l’accés als productes agroecològics amb preus assequibles i comoditat per als consumidors/ores.

Ajudem a produir aliments sans i saborosos a través de la promoció de la biodiversitat agrària, l’agricultura de proximitat i la sobirania alimentària.

Contribuïm a consolidar una xarxa comarcal de comercialització de productes agrícoles i ramaders ecològics i de comerç just.

Generarem models econòmics alternatius basats en la cura de la vida, la cooperació, l’autogestió i les relacions de confiança.

Fomentem el consum conscient i responsable en tots els àmbits; incidir en escoles, associacions, etc.

Tenim la botiga a Granollers, on les persones i famílies associades poden trobar un ampli ventall de productes ecològics, de proximitat i de comerç just.

Mes informació a la página web www.lamagranavallesana.cat

Carrer de Joan Pere Fontanella, 45, 08401 Granollers, Barcelona

Dilluns a dijous 9.30 a 13.30 h i 17.00 a 20.00 h
Divendres:  9.30 a 20.00 h
Dissabtes: 9.30 a 13.30 h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de La Magrana Vallesana amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli l’estil que més li agradi.

Aquest establiment disposa de pàrquing gratuït al Passeig Fluvial de Granollers. També disposes de zona blava davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a La Magrana Vallesana a 938 709 513 per trobar la millor opció.

Demana el que necessitis via email a lamagrana@lamagranavallesana.cat

Acostat a Carrer de Joan Pere Fontanella, 45, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb La Magrana Vallesana