La Llar del Veterinari

Apassionats pels animals

Som aquí per oferir-li la millor cura a la seva mascota. Apassionats amants dels animals i de l’exercici de la veterinària, valorem moltíssim poder respondre plenament a les seves necessitats amb la màxima professionalitat, honestedat i humanitat.

Som també veterinaris solidaris («xarxa de professionals solidaris de FAADA») amb les persones amb pocs recursos. Si així ho necessita, ben segur que trobarem la manera d’ajustar-nos a la seva economia.

La nostra especialitat veterinària són les cirurgies de teixits tous, com ara les castracions, quists, tumors, etc.

Assegurem l’òptima recuperació de les cirurgies al no fer ingressos hospitalaris a la clínica amb animals afectats d’altres patologies per tal d’evitar possibles contagis creuats. Igualment, podem oferir-li qualsevol altre servei habitual com ara vacunacions, identificació per microxip, dermatologia, oftalmologia, nutrició, radiodiagnòstic, medicina interna, etc.

Si ho desitja, també podem desplaçar-nos a casa seva (Les Franqueses del Vallès, l’Ametlla, La Garriga, La Roca, Bigues, Lliçà, Montmeló, etc.)

Ens avalen 25 anys d’exercici de la veterinària en aquesta mateixa clínica.

Camí Vell de Canovelles, 53, 08403 Granollers, Barcelona

De dilluns a divendres 10:30–13:30, 17:00–20:00, dissabtes 10:30–13:00

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de La Llar del Veterinari amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli l’estil que més li agradi.

Aquest establiment disposa d’aparcament disponible al carrer.

Si tens qualsevol dubte truca a La Llar del Veterinari a 938 465 483 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a navarro.ramon158@gmail.com
Acostat a Camí Vell de Canovelles, 53, 08403 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb La Llar del Veterinari