LA GRANJA

Qualitat i varietat en carns, embotits i productes gourmet.

L’història ve de lluny, cap a l’any 1965 els avis van venir del poble, on ja tenien bestiar, i vam obrir un escorxador d’aus. Més endavant vam obrir la botiga, de les d’abans, pollastres i ous! Cap al 1990, vam ampliar i ens vam atrevir amb els cuinats! Pollastres a l’ast i cada vegada més, una miqueta de tot… bacallà, conill, costelles, verdures… ah!…. i les famoses croquetes!

Des d’un primer moment les fèiem com ens van ensenyar les àvies. Al començament només cuinàvem les més tradicionals, però avui dia tenim més de 20 varietats!

Veient l’èxit de les croquetes va sorgir la necessitat de muntar un obrador on elaborem les nostres croquetes i canelons.

Elaboració diària de:

Hamburgueses de pollastre »bacon», formatge, all i julivert, pebrot, prunes, rocafort, etc. , conill farcit, gran varietat de cuixes farcies, mandonguilles, pilotes per al brou, salsitxes, botifarra de porc, botifarres de pollastre amb rovellons, d’all amb julivert i pebrot, canelons, pizzes casolanes, arrebossats, escalopes, llibrets de llom, pollastres, picantons i conill a l’ast.

Croquetes casolanes de pollastre, bacallà, pernil, formatge, espinacs, pinyons, rocafort i moltes més… tasta-les i segur que repetiràs.

Visiteu-nos a www.charcuterialagranja.com i informeu-vos de totes novetats i menjars casolans.

C. de les Travesseres, 43, 08401 Granollers, Barcelona

Dilluns a Divendres:

Matí: 8:30-14:30

Tarda: 17-20:30

Dissabte:

Matí: 8:30-14:30

Tarda: 17:30-20:30

Diumenges i Festius: 10:00-15:00

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de La Granja amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el producte que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a La Granja al 938705118  i et resoldrem tots els dubtes que tinguis
Si tens qualsevol dubte sobre els nostres productes i serveis, us assessorem via email a lagranja1@charcuterialagranja.com
Acostat al C. de les Travesseres, 43, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb La Granja de Granollers