LA CABANA

Escola lliure de 0 a 3 anys

Des de fa 2 anys La Cabana ofereix  una educació basada en la Pedagogia Lliure/Viva sota una mirada Montessori, Pikler, Waldorf, Reggio Emila i altres pedagogies alternatives a l’escola tradicional.

És un espai únic, nou i diferent que neix de la il·lusió de la mà de la mateixa direcció del Petit Príncep, Escola Montessori de 0 a 3 anys, oberta fa més de 15anys també a Granollers.

Compta amb més de 430m de local i més de 270 m de jardí-bosc (utilitzen la natura com a eina educativa fonamental). El centre disposa de llum natural durant tot el dia.

El seu projecte educatiu,  basat en l’acceptació i el respecte per la persona afavoreix l’agrupament espontani dels infants a partir en els seus interessos i afinitats.

Sense un pla de contingut preestablert, ni activitats obligatòries però si amb una orientació personalitzada i unes propostes pedagògiques que desperten la curiositat dels infants i fomenten el seu auto aprenentatge.

El seu equip docent (expert en Pedagogia Viva, acompanyament emocional, criança respectuosa),  està format en el mètode Montessori, i acompanya i guia a l’infant durant la seva estada a l’escola, utilitzant el joc i les tasques quotidianes com a motor de l’aprenentatge i de creixement personal.

El seu web www.escolalacabana.cat podràs informar-te de tot el que pots trobar en el seu Centre únic a la ciutat de Granollers.

*Matrícula gratuïta per fills i filles, néts i netes dels associats a Comerç de Dalt.

Carrer Princesa, 95, Baixos, 08401 Granollers, Barcelona.

Dilluns a divendres: de 7:30h a 18:00h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encatnta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de El Salo Anna Serra amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli l’estil que més li agradi.

Aquest establiment disposa d’aparcament disponible al carrer.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a La Cabana 935 11 50 15 o 661 68 68 00 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a hola@escolalacabana.cat
Acostat al Carrer Princesa 95, Baixos, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb La Cabana