KUMON

Matemàtiques, lectura i anglès

Els nostres programes ensenyen a aprendre de forma autodidacta i construeixen una base sòlida en les 3 àrees principals del coneixement: matemàtiques, lectura i anglès. Kumon proporciona als alumnes la seguretat que necessiten per enfrontar-se a qualsevol feina present o futura.

El mètode Kumon és una alternativa (presencial o online) en l’educació actual, en què l’objectiu és aconseguir el màxim desenvolupament intel·lectual de l’alumne i, com a conseqüència, el domini dels materials escolars. Els nostres orientadors plantegen un enfocament completament diferent al sistema tradicional: en lloc d’impartir les tradicionals classes particulars de matemàtiques, lectura i anglès, se centren a observar i conèixer la capacitat de cada alumne i a guiar-lo en la seva feina d’una manera personalitzada perquè el seu aprenentatge i la seva motivació es mantinguin sempre en el nivell òptim. L’alumne de Kumon aprèn a través del nostre material didàctic exclusiu i l’orientador l’ajuda a ser cada vegada més autònom i eficaç, per la qual cosa aconsegueix avançar en el seu aprenentatge fins i tot més enllà del seu nivell escolar.

Més de 60 anys d’experiència dedicats als alumnes del tot el món.

Visita’ns a www.kumon.es per estar al dia de les nostres activitats.

Carrer Gregori Resina, 4, bxs, 08401 Granollers, Barcelona

Dilluns a dijous de 16 a 20 h

*Aquest horari pot ser modificat per la situació actual COVID-19.

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que necessita ajuda amb les matemàtiques i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Centre Kumon Granollers amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el servei que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent. També disposes de zona blava davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Kumon Granollers 649 35 94 99 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a kumon.granollers@gmail.com
Acosta’t al Carrer Gregori Resina, 4, Baixos, 08401 Granollers, Barcelona.

Contacta directament amb Kumon Granollers