Hotel Ciutat de Granollers

Tots els serveis i un magnífic restaurant

L’hotel referència de Granollers, amb tots els serveis i un magnífic restaurant, amples sales per a convencions i una localització pròxima a La Roca Village i el Circuit de Barcelona-Catalunya.

Hotel Ciutat de Granollers va néixer amb el grup Ciutat Hotels a les olimpíades de Barcelona ’92. Des de llavors hem crescut a Catalunya i tenim la vocació de portar endavant la nostra filosofia amb la màxima professionalitat. Sempre vetllant per als nostres clients oferim constants renovacions per adaptar-nos als nous temps i modernitzant totes les àrees.

Aquest hotel informal, situat en una propietat arbrada enfront d’una rotonda, es troba a 13 minuts a peu de l’estació de tren Granollers Centri i a 15 minuts a peu del centre històric de la ciutat.
Les habitacions senzilles ofereixen totes les comoditats amb Wi-Fi inclosa, TV de pantalla plana i minibar. Les habitacions superiors inclouen zones de descans i balcons amb vista a la ciutat.
L’estacionament és gratuït i annex a l’edifici disposeu d’un gimnàs amb saunes i jacuzzis. També hi ha pistes de pàdel i piscines cobertes i a l’aire lliure.

Visitans a https://www.hotelciutatgranollers.com/ per conèixer millor tots els serveis que oferim.

Carrer Turo d’en Bruguet, 2, 08402 Granollers, Barcelona

Sempre Obert

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Hotel Ciutat de Granollers amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el servei que més li convingui.

Aparcament gratuït cobert pels nostres clients. Âmplia zona exterior per aparcar.

Si tens qualsevol dubte truca a 938796220 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a granollers@ciutathotels.com
Acosta’t al Carrer Turo d’en Bruguet, 2, 08402 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Hotel Ciutat de Granollers