Girbau ACE Servei Tècnic

Assessors en climatització i electrodomèstics.

Truca’ns i els nostres tècnics repararan qualsevol averia ja sigui de climatització, d’electrodomèstics o calefacció

L’objectiu d’Ace Granollers, és el de satisfer les demandes i necessitats dels nostres clients de la millor manera possible. Som els teus assessors en matèria de climatització i electrodomèstics.

Venda de recanvis de les principals marques per a professionals i al públic. Motors, bombes, tapetes, filtres, plaques electròniques o termòstats. Tot el que necessitis per a reparar els aparells al teu abast.

Estem associats amb el Grup Remle, l’empresa número 1 en la venda de recanvis per electrodomèstics i accessoris per a tot tipus d’aparells.

Contacta amb nosaltres www.acegranollers.cat i estudiarem el teu cas per ajudar-te en la climatització del teu negoci o habitatge particular, així com en la instal·lació d’electrodomèstics per aconseguir el màxim confort pels teus. Serietat, puntualitat, rigor i professionalitat. Així és l’equip d’ACE Granollers.

Ace Granollers, els Girbau de tota la vida, més de 35 anys cuidant dels teus.

Travessia Tomàs Balvey,12 08403 Granollers

De dilluns a divendres 9:00-13:00 15:00-19:00h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Girbau ACE Servei Tècnic amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli l’estil que més li agradi.

Aquest establiment disposa d’aparcament disponible al carrer.

Si tens qualsevol dubte truca a Girbau ACE Servei Tècnic a 938 401 411 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a satace@acegranollers.cat
Acostat a Travessia Tomàs Balvey,12 08403 Granollers

Contacta directament amb Girbau ACE Servei Tècnic