Girbau ACE Granollers

Climatització i electrodomèstics

Servei de venda, instal·lació i manteniment en climatització i electrodomèstics de les principals marques.

ACE Granollers disposa d’una àmplia gama d’electrodomèstics de les millors marques per a que equipis casa teva amb la millor tecnologia del mercat.

L’objectiu d’Ace Granollers, és el de satisfer les demandes i necessitats dels nostres clients de la millor manera possible. Som els teus assessors en matèria de climatització i electrodomèstics.

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la climatització i els electrodomèstics, el nostre afany per a fer la feina ben feta ens ha convertit en una de les empreses referents en la venda, la instal·lació i el manteniment d’aparells elèctrics al Vallès Oriental.

Formem part del Grup Confort, empresa majorista amb 15 anys d’experiència en el sector de la venda d’electrodomèstics. És per aquest motiu que et podem oferir les promocions i ofertes més exclusives del mercat. Per fi podràs gaudir dels millors equipaments electrònics sense pagar de més. Els nostres assessors t’atendran per ajudar-te a escollir aquell aparell que et donarà més prestacions sense que t’hagis de gastar un euro de més.

Frigorífics, rentadores, rentaplats, congeladors, assecadors… troba tots els electrodomèstics de primera necessitat de les marques més capdavanteres.

Encimeres, forns, vitroceràmiques, microones, calderes, escalfadors… Tots els electrodomèstics de cocció i calor a la teva disposició.

Contacta amb nosaltres www.acegranollers.cat i estudiarem el teu cas per ajudar-te en la climatització del teu negoci o habitatge particular, així com en la instal·lació d’electrodomèstics per aconseguir el màxim confort pels teus.

Ace Granollers, els Girbau de tota la vida, més de 35 anys cuidant dels teus.

Passeig de la Muntanya, 108, 08401 Granollers, Barcelona

De dilluns a divendres de 9:00-13:00 15:00-19:00h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Girbau ACE Granollers amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli l’estil que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible aparcament gratuït al carrer Carrer de Francesc Ribas, 71. També disposes d’aparcament a davant del comerç.

Si tens qualsevol dubte truca a Girbau ACE Granollers a 938 703 871 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a girbau@acegranollers.cat
Acostat a Passeig de la Muntanya, 108, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Girbau ACE Granollers