DES DE 1771

La de sempre

Una casa dedicada a oferir bona cuina i bon repòs amb un ambient familiar des de 1771. Hospitalitat, tradició, història, cultura… Elements que descriuen la Fonda Europa com l’establiment que ha arribat a ser, en els seus més de 200 anys d’història, símbol i patrimoni de la ciutat de Granollers.

La nostra és una gastronomia de fonda dedicada a preservar els sabors de tota una vida: la cuina catalana de tradició popular. Una comesa amb el qual donem vida a un receptari protagonitzat pels sofregits, els arrossos, la casquería, les cassoles, posant l’accent en les picades: l’essència per excel·lència. A la Fonda Europa gaudim en tots els sentits: amb un desdejuni de ganivet i forquilla, en el bufet de l’hotel o amb un planchat a la barra. També tapejant en el bar, menjant o sopant a la carta, o de celebració en un dels nostres salons…

El nostra web hotelfondaeuropa.com on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el nostre local.

Horaris

Cuina oberta de 8h a 23:30h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a La Fonda Europa al 938 700 312 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, habitació, assessorament o fer una reserva via email a hotel@fondaeuropa.eu .

T'ho portem

La teva fonda de confiança al Carrer d’Agustí Viñamata, 2, 08402, Granollers, Barcelona. Si necessites fer la compra de qualsevol producte, també oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

Contacta directament amb Fonda Europa