FLECA CA L'ANNA

Molt més que pastes i esmorzars

Una fleca amb molta història us espera al carrer Joan Prim. Més de 19 anys de trajectòria i experiència familiar en fer feliços als seus clients servint esmorzars de qualitat i amb un servei excel·lent. Pa i pastissos de tota classe i gustos. Perfectes per aquells dies de festa en dinars familiars on et toca portar les postres i tenir contents a tots els assistents. Dolç, salat. Crema, nata o una combinació dels 4 gustos.

També proporcionen l’oportunitat de poder fer comandes per encàrrec i personalitzar-les al gust del consumidor. Igual que amb l’apartat de fleca, encarrega les teves comandes per telèfon i tingues prepara’t el teu encàrrec al moment d’arribar-hi.

A la seva pàgina de facebook Fleca ca l’Anna on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el seu local.

Carrer Joan Prim, 104, 08402 Granollers, Barcelona.

Dilluns a divendres: de 6:30h a 20h
Dissabte i diumenge: de 7h a 14h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encatnta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Fleca Ca l’Anna amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli l’estil que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent. També disposes de zona blava davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Fleca Ca l’Anna  938 40 21 62 per trobar la millor opció.
Demana el que informació sobre els seus productes via el formulari.
Acostat al Carrer Joan Prim, 104, 08402 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Fleca Ca l'Anna