Finques Aguilar & Vilalta

Des de 1998

Finques Aguilar & Vilalta va néixer en 1998 amb el propòsit de satisfer les necessitats i inquietuds de clients i propietaris, aportant els valors essencials per a una correcta i satisfactòria gestió de venda o lloguer.

Amb més de 18 anys d’experiència en el sector immobiliari i financer, Aguilar & Vilalta ofereix un servei personal, de confiança i familiar, assessorant i acompanyant en tot moment de la intermediació.

El nostre equip comercial, jove i actiu, buscarà les solucions perquè venedors i compradors aconsegueixin transformar les seves il·lusions en realitats.

Coneix millor els nostres serveis de venda, lloguer, reformes i reparacions relacionades amb la llar, visita’n-nos a www.aguilarvilalta.com

Carrer de Joan Prim, 25, 08401 Granollers, Barcelona

De dilluns a divendres s de 9:30 a 13:30 & 16:30 a 20:00 Sábados de 10:00 a 13:30

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Finques Aguilar & Vilalta amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli l’estil que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent. També disposes de zona blava davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Finques Aguilar & Vilalta a 935 116 976 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a info@aguilarvilalta.com
Acostat a Carrer de Joan Prim, 25, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Finques Aguilar & Vilalta