FARMÀCIA VIÑAMATA

Les 24 hores del dia al teu servei

La Farmàcia Viñamata va començar a donar al seu servei el juliol de 1988 i el gener de 1997 va començar les 24 hores. Som una farmàcia que sempre hem buscat oferir l’últim en tecnologia, innovació i perfeccionament, per això hem dut a terme diverses ampliacions i renovacions.

A Farmàcia Viñamata el més important són les persones. És per això que ens posem al teu servei amb un equip de professionals per dispensar, informar i orientar de la manera més correcta i més d’acord amb les teves necessitats. El nostre equip es distingeix per la seva amabilitat, servei, reciclatge en formació i una contínua dedicació, perquè et sentis com a casa.

Al nostre web Farmàcia Viñamata – Farmàcia 24h Granollers (farmaciavinamata.com) trobaràs les últimes novetats del sector i podràs informar-te de tot el que tenim al nostre local.

Carrer del Museu, 20, 08401 Granollers, Barcelona

24h. oberts els 365 dies a l’any

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que es preocupa molt per la seva salut i benestar i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Farmàcia Viñamata amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli com utilitzar-lo.

Vine a Granollers, aparca còmodament i fes les teves compres.

Aquest establiment disposa de pàrquing a Can Trullàs, 15′ gratuïts (consulta condicions).

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Farmàcia Viñamata 938 79 40 18 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a www.farmaciavinamata.com.
Acosta’t al Carrer Museu, 20, 08401, Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Farmàcia Viñamata