ESPAI WELLNESS

Centre esportiu amb unes exclusives instal·lacions i màquines d'última generació.

A l’ESPAI WELLNESS ho tenim tot pensat perquè gaudeixis d’una experiència gratificant a les nostres instal·lacions combinant esport, salut i diversió. Som un gimnàs únic a la comarca del Vallès Oriental que apostem per la innovació, la qualitat i el màxim benestar dels nostres socis.

VOLEM SER PART DE TU oferint-te el millor servei, amb tècnics qualificats i amb un tracte absolutament proper i personalitzat. Gaudim d’equipament d’última generació per treure el màxim rendiment al teu entrenament i per ajudar-te a assolir les fites que et proposis.

Realitzem 250 activitats dirigides setmanals de 30 modalitats esportives, gaudim dels millors entrenadors personals, comptem amb 7.000 m2  d’instal·lacions, amb sales àmplies i adaptades a la perfecció per a la pràctica esportiva, una sala de fitness de 700m2 equipada amb la millor maquinària d’última generació tant de força com de treball cardiovascular. A més a més, gaudim d’una magnífica zona d’Aigües, amb Spa, amb una piscina interior i comptem amb una terrassa exclusiva, amb 5 pistes de pàdel i dues zones d’activitats exteriors.

Realitzem sessions d’entrenament personal amb o sense electroestimulació, per assolir els objectius dels clients. Són sessions de 20-25 minuts enfocades a la tonificació muscular, exercici cardiovascular o rehabilitació de lesions. Es pot realitzar 1 o 2 dos dies per setmana.

Truca’ns i ens adaptem al teu horari. Consulta les últimes novetats a www.espaiwellness.com

Passeig de la Conca de Besòs, 12, 08403 Granollers, Barcelona

Dilluns a Divendres: 6:00-23:00h.

Dissabte i Diumenge: 8:00-22:00h.

Festius i dies especials, consulteu web o xarxes socials

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Espai Wellness amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el que més li agradi.

Aquest establiment disposa de pàrquing gratuït i aparcament disponible al carrer.

Si tens qualsevol dubte truca a Espai Wellness Granollers al 93 861 87 04
Demana el que necessitis o reserva via email a info@espaiwellness.com
Visita’ns a la Passeig de la Conca de Besòs, 12, 08403 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Espai Wellness de Granollers