ESPAI PER TU

Centre de teràpia i formació

Treballem brindant un espai de confiança, autoconeixement i transformació mitjançant l’obertura de la consciència i el cor.

Espaipertu va néixer amb un esperit i intenció molt clars: crear un entorn familiar i pròxim en el qual els nostres usuaris poguessin sentir-se còmodes en el seu propi recorregut de creixement personal. Som un espai professional terapèutic guiat per una visió humanista i una profunda vocació de lliurament cap a la salut a l’ésser humà. Treballem brindant un espai de confiança, autoconeixement i transformació mitjançant l’obertura de la consciència i el cor.

El nostre objectiu és constituir el marc idoni que necessita el teu caràcter per a observar-se, descobrir-se i aixecar la mirada cap al teu propi procés i sentit de vida, per a poder trobar les tan necessàries respostes a les tan recurrents preguntes: qui sóc?, per a què sóc aquí?
La nostra raó de ser és l’acompanyament a les persones perquè incrementin el seu nivell d’energia i millorin la seva qualitat de vida. Creiem fermament que el benestar social passa pel poder personal que ofereix la pròpia responsabilitat de ser coherents amb el nostre rumb vital.

En el nostre centre oferim diverses teràpies, activitats, tallers, formacions i cursos dirigits a tota persona interessada en el seu propi procés personal, a créixer com a ésser humà i a viure una vida més plena. Les nostres activitats estan orientades a incrementar el nivell de consciència, autenticitat i vitalitat de les persones, a donar-te el punt de suport necessari perquè puguis agafar de la mà el teu potencial i aconseguir tot allò que et proposis.

www.espaipertu.com trobaràs més informació sobre els nostres serveis.

Carrer de Marià Sans, 19, 08402 Granollers, Barcelona

Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Espai per tu amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el servei que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït La Bòbila.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Espai per Tu al 663 640 490 i aclara els teus dubtes.
Demana el que necessitis via email a info@espaipertu.com
Visita’ns a la Carrer de Marià Sans, 19, 08402 Granollers, Barcelona.

Contacta directament amb Espai per tu