EL MIRALLET

Menjars tradicionals

El Mirallet neix fa més de 30 anys, amb la intenció de convertir-se un punt de trobada d’amics i amigues, on fer un petit mos, amb menjar de proximitat i qualitat i gaudint d’un ambient proper.

El Mirallet està ubicat al centre de Granollers, al costat de l’Església de Sant Esteve i el restaurant conserva les antigues parets de pedra de la casa original, creant diferents espais dins del mateix restaurant, ideal per a fer celebracions especials per grups.

Al llarg d’aquests anys, hem anat evolucionant la nostra cuina, oferint el millor de nosaltres i incorporant plats per a totes les necessitats. A la carta podreu trobar amanides, gratinats, plats de patés i formatges, les nostres clàssiques truites i remenats, carns, peixos… També tenim plats per a intolerants al gluten i a la lactosa (i cervesa apta per a celíacs), així com plats vegetarians i entrepans vegans.

A més a més, la nostra història està estretament lligada a l’art i la música, organitzant exposicions que decoren temporalment les parets del nostre restaurant i el ja clàssic Miramecres, nits de concert a l’aire lliure durant els mesos de Juny a Setembre.

El nostra web www.elmirallet.cat on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el nostre local.

Plaça de la Porxada, 39, 08401 Granollers, Barcelona

Dimarts a divendres de 8:30 a 23 h
Dissabte de 9:30 a 23 h
Diumenge de 11:30 a 16 h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta la gastronomia i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de El Mirallet amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el plat que més li agradi.

Aquest establiment disposa de pàrquing gratuït al Passeig Fluvial de Granollers.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a El Mirallet 938 70 05 47 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a  info@elmirallet.cat
Acostat a la Plaça de la Porxada, 39, 08401, Granollers, Barcelona

Contacta directament amb El Mirallet