MENJAR DE PROXIMITAT

Història lligada amb l'art i la música

El Mirallet neix fa més de 30 anys, amb la intenció de convertir-se un punt de trobada d’amics i amigues, on fer un petit mos, amb menjar de proximitat i qualitat i gaudint d’un ambient proper.

El Mirallet està ubicat al centre de Granollers, al costat de l’Església de Sant Esteve i el restaurant conserva les antigues parets de pedra de la casa original, creant diferents espais dins del mateix restaurant, ideal per a fer celebracions especials per grups.

Al llarg d’aquests anys, hem anat evolucionant la nostra cuina, oferint el millor de nosaltres i incorporant plats per a totes les necessitats. A la carta podreu trobar amanides, gratinats, plats de patés i formatges, les nostres clàssiques truites i remenats, carns, peixos… També tenim plats per a intolerants al gluten i a la lactosa (i cervesa apta per a celíacs), així com plats vegetarians i entrepans vegans.

A més a més, la nostra història està estretament lligada a l’art i la música, organitzant exposicions que decoren temporalment les parets del nostre restaurant i el ja clàssic Miramecres, nits de concert a l’aire lliure durant els mesos de Juny a Setembre.

El nostra web elmirallet.cat on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el nostre local.

Horaris

Dimarts a divendres: de 8:30h a 23h
Dissabte: de 9:30h a 23h
Diumenge: de 11:30h a 16h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a El Mirallet al 938 700 547 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, productes de proximitat, assessorament o fer una reserva via email a info@elmirallet.cat o Whatsapp 938 700 547.

T'ho portem

Els teus plats preferits a la Plaça de la Porxada, 39, 08401 Granollers, Barcelona. Si necessites fer la compra de qualsevol producte, també oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

Contacta directament amb El Mirallet