EL JARDINET

Un punt de color

L’empresa que es dedica a la construcció, decoració i manteniment de jardins i zones verdes des de 1977, a càrrec de Joan Miquel Hortolà, mestre jardiner, de l’Escola de Jardineria de Barcelona.

Des dels seus inicis, tenen la floristeria de referència de Granollers, actualment regentada per la seva filla Nora que va ser professora a l’escola d’art floral de Catalunya i ha fet cursos d’especialització amb els reputats floristes Giorgio Tessi, Rosa Valls, Quique León i Gregor Lersh.

T’ofereixen diferents tipus de productes, plantes d’interior, d’exterior, decoració, regals, jardineria…  Reparteixen a domicili per tot el Vallès Oriental i disposen del servei Interflora, que els permet enviar a qualsevol part del món flors o plantes instantàniament.

El seu web www.eljardinet.net on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el seu local.

Carrer de Joan Prim, 101, 08401 Granollers, Barcelona.

Dilluns a divendres: de 9h a 14h i de 16:30h a 20h
Dissabte: de 9h a 14h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta tenir casa seva plena de color no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de El Jardinet amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el punt de color que més li agradi i s’ajusti a casa seva.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent. També disposes de zona blava davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a El Jardinet al 938 40 17 91 o 685 484 893 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a eljardinet@eljardinet.net

Acosta’t al Carrer de Joan Prim, 101, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb El Jardinet