Crack Sports Club

Centre esportiu on cuidem del teu benestar.

Som un centre esportiu situat a Granollers amb unes instal·lacions fundades l’any 1992 on es vetlla per la salut i benestar dels socis i sòcies enmig d’un entorn natural privilegiat per la seva ubicació just al costat de l’Hotel Ciutat de Granollers.

Totes les activitats i disciplines; fitness, running, classes dirigides i natació, sempre sota la supervisió dels nostres tècnics que vetllaran pel teu benestar amb un tracte personalitzat i individual.

Exclusives pistes de pàdel en un entorn tranquil i amb unes vistes privilegiades de la ciutat. Ara també amb una espectacular sala de cicling renovada i preparada amb la tecnologia més avançada.

Sempre innovant, som un club que va més enllà de les relacions professionals on posem a la teva disposició tots els serveis necessaris perquè puguis gaudir satisfactòriament de la teva estada i duem a terme tota mena d’activitat esportiva, lúdica i social.

T’ajudem a assolir els teus objectius.

Visita’ns a http://cracksportsclub.com/ per conèixer totes les novetats i estar informat de tots els serveis que oferim.

Turó Bruguet, s/n Anex Hotel Ciutat de, 08402 Granollers, Barcelona

De dilluns a divendres: de 06:45h a 23:00h Dissabtes, diumenges i festius: de 09:00h a 20:00h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li una targeta regal de Crack Sports Club amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el servei que més li convingui.

Disposem d’una àmplia zona d’aparcament gratuït.

Si tens qualsevol dubte truca a 938796915 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a info@cracksportsclub.com
Acosta’t al Turó Bruguet, s/n Anex Hotel Ciutat de, 08402 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Crack Sports Club