CORTINAS GUIJARRO

Una vida entre cortines

L’empresa que des de 1983 es dedica a la venda i confecció, amb taller propi, de cortines i complements per la teva llar. Així com la tapisseria de tota mena de peces.

Ofereixen un servei de qualitat, assessorant professional, ja sigui en l’elecció de teles i dels diferents materials per les cortines i tapisseries com en la presa de mesures. Assegurant sempre el bon funcionament en la teva llar i de totes les opcions possibles.

A la seva botiga trobaràs un ampli mostreig de catàlegs, ja sigui de teles com de tapisseries i accessoris, entre els quals es troben també catifes a mida.

S’encarreguen de tot el procés, des de la presa de mesures, l’assessorament en l’elecció de teles, materials i tipus de cortina fins a la instal·lació de les cortines al seu domicili.

El seu web www.cortinasguijarro.com on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el seu local.

Carrer de Joan Prim, 161, 08401 Granollers, Barcelona.

Dilluns a divendres: de 10h a 13:30h i de 17h a 20h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanten els petits detalls decoratius i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Cortinas Guijarro amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent. També disposes d’aparcament disponible a prop del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Cortinas Guijarro 933 58 90 00 o 682 40 46 82 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a cortinasguijarro.com
Acostat al Carrer de Joan Prim, 161, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Cortinas Guijarro