CIMENTS GRANOLLERS

Un negoci de tota la vida

Ciments Granollers es una empresa dedicada al mercat de la construcció i reformes que t’ofereix tot el material que necessitis per executar el teu projecte, tant per a empreses com para particulars. Consten d’una gran varietat de proveïdors de diferents marques perquè el client tingui un gran ventall d’opcions per triar. Colors, textures, acabats de tota classe, entre ells trobarà el que busques, i si no ho tens clar, el seu gran equip de professionals t’ajudaran i t’aconsellaran a escollir el que s’avingui més a les condicions del teu projecte.

Mobiliari, aixetes, mampares, pintura, fonamentació… A més de la venda de material, també duen a terme el teu projecte amb un equip especialitzat en construcció i reformes amb molts anys d’experiència en el sector.

¡Amb aquesta constructora a Granollers podrás Dissenyar la teva llar al teu gust i ells te la portaran a la realitat!

Carrer Josep Torres i Bages, 75, 08401 Granollers, Barcelona.

Dilluns a divendres: de 7:30h a 19h
Dissabte: de 8h a 12h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que vol renovar o canviar alguna part de la seva llar i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Ciments Granollers amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli la reforma que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent. També disposes de zona blava davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Ciments Granollers al 938 79 20 49 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a cemen_granollers@hotmail.com
Acostat al Carrer Josep Torres i Bages, 75, 08401, Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Ciments Granollers