TÈCNIQUES I PRODUCTES NO INVASIUS

Que respecten al màxim la naturalesa de la pell i el cabell

Fa 28 anys que vaig obrir el meu primer espai dedicat a cuidar els cabells, la matèria que em permet desenvolupar tota la meva creativitat.

Durant aquests anys, hem canviat i ampliat les nostres instal·lacions per donar cada vegada més, un servei més integral on poder tractar el client des de la globalitat. Sent conscients que tot el que li fem al cos, té influència sobre el conjunt.

Des de fa 4 anys hem introduït el concepte de Bellesa Saludable amb el qual hem incorporat tècniques i productes no invasius i que respecten al màxim la naturalesa de la pell i el cabell.

Tota aquesta transformació ens ha portat a buscar una nova imatge corporativa que transmeti millor qui som ara i per això us presentem “Bellesa Essencial”  by Pilar Pérez.

El nostra web www.bellesaessencial.com on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el nostre local.

Horaris

Dimarts a divendres: de 8h a 19h
Dissabte: de 8h a 18h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Bellesa Essencial al 938 708 807 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, productes de proximitat, assessorament o fer una reserva via email a hola@bellesaessencial.com.

T'ho portem

El teu saló de bellesa de confiança al Carrer de Corró, 23-25, 08401 Granollers, Barcelona. Si necessites fer la compra de qualsevol producte, també oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

Contacta directament amb Bellesa Essencial