BELLESA ESSENCIAL

Perruqueria i Estètica BIO

Bellesa Saludable: tècniques i productes no invasius que respecten al màxim la naturalesa de la pell i el cabell.

Fa més de 30 anys que vaig obrir el meu primer espai dedicat a cuidar els cabells, la matèria que em permet desenvolupar tota la meva creativitat.

Durant aquests anys, hem canviat i ampliat les nostres instal·lacions per donar cada vegada més, un servei més integral on poder tractar el client des de la globalitat. Sent conscients que tot el que li fem al cos, té influència sobre el conjunt.

Des de fa 4 anys hem introduït el concepte de Bellesa Saludable amb el qual hem incorporat tècniques i productes no invasius i que respecten al màxim la naturalesa de la pell i el cabell.

Actualment estem dedicant un gran esforç per contribuir a la sostenibilitat del planeta i ens focalitzem en els ODS, on principalment, entre d’altres àrees, fem una notable reducció dels residus més contaminants i procurem treballar amb productes biodegradables i sostenibles.

Tota aquesta transformació ens ha portat a buscar una nova imatge corporativa que transmeti millor qui som ara i per això us presentem “Bellesa Essencial”  by Pilar Pérez.

Visita’ns al nostre web www.bellesaessencial.com on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el nostre local.

Carrer de Corró, 23-25, 08401 Granollers, Barcelona

Dimarts a divendres de 09:00 a 19:00h
Dissabtes de 08:00 a 14:00h

Dilluns i Diumenges tancat

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Bellesa Essencial amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el servei que més li convingui.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent. També disposes de zona blava davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Bellesa Essencial al 938 70 88 07 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a hola@bellesaessencial.com
Acosta’t al Carrer de Corró, 23-25, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Bellesa Essencial