Autoescola Liceu

Més de 50 anys formant conductors

L’Autoescola Liceu va ser creada l’any 1961, pel Sr. Eliseo Planas Terradellas. Al llarg del temps va fer d’aquesta escola una tradició familiar, primer pel seu fill i actualment dirigida pel nét Ramon Planas Rodriguez.

Més de 15.000 alumnes satisfets

Liceu és una empresa de serveis líder a Granollers (Barcelona) els valors principals dels quals són el compromís i la innovació. La nostra garantia és haver format al voltant de quinze mil alumnes satisfets, amb un equip expert i qualificat

Disposem d’un equip de professionals, titulats i especialitzats en l’ensenyament de nous conductors, amb els mètodes multimèdia més moderns.
La nostra plataforma OnLine creada 100% per nosaltres Todoteorica.com i la nostra dedicació integral a l’alumne garanteix una atenció personalitzada i facilita l’aprenentatge i l’obtenció dels permisos de manera còmoda i àgil.

Visiteu www.autoescuelaliceu.com per estar al dia de les nostres promocions.

Carrer de Roger de Flor, 31, 08401 Granollers, Barcelona

Dilluns a divendres de 10h a 21h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Autoescola Liceu amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli l’estil que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Autoescola Liceu a 938 704 494 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a info@autoescuelaliceu.com
Acostat a Carrer de Roger de Flor, 31, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Autoescola Liceu