AURAL

Centres Auditius Professionals

“Voler millorar la nostra audició és el primer pas cap al benestar i la qualitat de vida”. Aquest és el punt de partida de la xarxa de centre auditiu Aural situada al centre de Granollers, per a aconseguir-ho, comptem amb plans d’audició personalitzats que comprenen l’adaptació d’uns audiòfons Widex, els serveis assistencials i el manteniment necessari per a assegurar als nostres pacients la millor audició.

Al centre Aural de Granollers t’atendrem professionals específicament formats per a oferir-te la millor assistència auditiva. Audioprotètics que treballem amb exigents protocols de treball fonamentats en els 30 anys d’experiència que atresora la nostra xarxa i en un sòlid coneixement de la pèrdua auditiva.

Els centre Aural de Granollers forma part de la Xarxa de Centres Oficials Widex, que constitueix la xarxa de distribució majoritària de Widex Audiòfons.
La xarxa Aural porta des del 1987 treballant amb els audiòfons Widex i apostant per l’alta tecnologia, la innovació i el disseny.

Aural cerca posicionar-se en la ment del consumidor com la “xarxa de centres auditius d’excel·lència” i basa aquesta excel·lència en tres pilars: l’atenció que ofereixen (serveis exclusius i rigorosos protocols de treball), la professionalitat i l’elevat nivell formatiu dels audioprotètics que treballen i l’altíssima qualitat del producte (audiòfons Widex). Oferim la màxima garantia en tecnologia auditiva.

Visita’ns a www.auralcentrosauditivos.es per estar informat de les nostres novetats i promocions.

Carrer del Rec, 7, 08401 Granollers, Barcelona

de Dilluns a Divendres 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:00h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta cuidar-se i prendre’s temps per ell o ella i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Aural amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli el tractament que més li convingui.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Aural al 938872305 per trobar la millor opció. 
Demana el que necessitis via email a granollers@widex.es
Visita’ns al Carrer del Rec, 7, 08401 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Aural de Granollers