ATELIER FLAMENCO

Vestits tradicionals de flamenca i complements.

A la botiga ens trobem amb Montse Rojas, la propietària, gerent, dissenyadora i responsable del procés de confecció dels models més exclusius en vestits i moda tradicional flamenca.
Una botiga amb encant i plena de colors, amb teixits i estampats tradicionals, però el que realment ens ofereixen és: assessorament d’imatge, professionalitat i un tracte familiar exquisits.

A més, a Atelier Flamenco trobem tots els accessoris i complements que requereix el vestit de flamenca. Calçat, flors, mocadors, ventalls i molts altres accessoris.
Diversitat de models que marquen tendència i vestits de tall clàssic, i fins i tot trobaràs espectaculars vestits de núvia!

Amb gran èxit entre tots els seguidors, la Montse ha sabut adaptar-se en un curt espai de temps i ha constatat que, «el vestit de flamenca ha anat evolucionant al compàs de les tendències de la moda en general». És obvi que aquesta línia de vestit regional no té res a veure amb les altres de les diferents regions d’Espanya. «Mentre que un vestit regional es caracteritza per la seva tradicionalitat, el de la dona andalusa evoluciona constantment i temporada rere temporada, canvia línies, colors, teixits i estampats.

Visita’ns i et sorprendràs!

Carrer Joan Vidal i Jumbert, 1, 08403 Granollers, Barcelona

de dilluns a divendres matíns de 9.30 a 13.30h.

Tardes de 16.30 a 20.00h. amb cita prèvia.

Horaris convinguts.

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li una targeta regal de Atelier Flamenco amb l’import que desitgis i deixa que esculli la peça de roba que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent. També disposes de zona blava davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a 672409429 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a montserojas57@hotmail.com

Acosta’t al Carrer Joan Vidal i Jumbert, 1, 08403 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Atelier Flamenco