ANTONI PORTA

Moda per l'home des de 1932

Després de vestir més de tres generacions d’homes de Granollers i del Vallès, PORTA seguim sent un referent en el vestir. Des de la primera petita sastreria fins a la darrera botiga amb tres plantes, hem ofert sempre una moda actualitzada als diferents temps. Hem buscat sempre la millor qualitat possible al preu més ajustat. Guanyant-nos la confiança del client, treballant de forma honesta, sincera i professional.

En una mateixa botiga podreu trobar moda informal, casual o mes clàssica, segons els gustos del client. També trobareu vestits per treballar o per ocasions especials, vestits de nuvi i, fins i tot, oferim l’opció de vestir-se a mida. Som especialistes també en talles grans, oferint la mateixa moda per a tothom.

Visita’ns al nostre web www.antoniporta.com on podràs informar-te de totes les novetats i tendencies de moda per al teu dia a dia, celebracions, nuvis i tot el que pots trobar al nostre local.

Plaça Lluís Perpinyà, 10, 08401 Granollers, Barcelona

Dilluns a dissabte de 10 a 13:30 h i de 17 a 20.30 h

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta anar arreglat i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Antoni Porta amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli l’estil que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït La Bòbila. També disposes d’aparcament a davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Antoni Porta 938 70 08 30 per trobar la millor opció que s’ajusti a les teves necessitas de moda.
Demana el que necessitis via email a  atencio.client@antoniporta.com
Acostat a la Plaça Lluís Perpinyà, 10, 08401, Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Antoni Porta