Experiènces a Vallromanes

Centre d’spa i wellness de luxe

El centre d’Spa i Wellness de luxe que ofereix una experiència de relaxació absoluta dins d’una masia del s.XV sota la llum de les espelmes. Les experiències que ofereix AIRE van des del plaer de gaudir d’un recorregut lliure per diferents sales d’aigua a diferents temperatures, la possibilitat de complementar-ho amb un massatge relaxant on el client escull la durada (15, 30, 45 o 60 minuts) o bé submergir-se en la desconnexió total amb un dels nostres Rituals.

Tots ells tenen diferents propietats però comparteixen un objectiu comú: Fer que el temps deixi d’existir mentre el client està a AIRE.

En el seu web Aire Vallromanes Ancient Baths d’Instagram on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el seu local.

Horaris

Dilluns a Diumenge: de 10h a 21h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a AIRE Ancient Baths Vallromanes al 937 004 452 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, serveis de qualitat, assessorament o reservar cita prèvia via email a bookingvallromanes@beaire.com.

T'ho portem

La teu centre d’spa de confiança a la Riera de Vallromanes, s/n,08188 Can Salagros, Vallromanes. Si necessites fer la compra de qualsevol producte, també oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

Contacta directament amb Aire de Vallromanes