BIJUTERIA I COMPLEMENTS

Per la dona i per a tot tipus d’estilisme

Afros, nom estretament unit al món de la bijuteria a Granollers. 32 anys d’experiència oferint joies, bijuteria i complements de moda. Ens defineix l’estil i el glamur. Peces amb classe per a gustos exigents.

Primeres marques nacionals i internacionals que determinen tendències. Anells, braçalets, polseres, collarets, agulles, fermalls, pendents, penjolls, granadures, perles, pedres, creus, metalls (or, plata, bronze), barrets, bosses, bufandes, fulards moneders, diademes, rellotges, tocats… conjunts complets impactants o més discrets, però tots sempre especials.

Sigui com sigui el teu estil, les nostres peces de disseny t’embriagaran, et faran sentir diferent, més vital. Vesteix complements a la moda realçant la teva pròpia personalitat i originalitat. Veuen a visitar-nos. En AFROS descobriràs un espai al teu abast que enriquirà la teva naturalesa. Ideal per a tu i per a regals capritxosos i genials.

El seu web afrosbisuteriaycomplementos.com on podràs informar-te  de tot el que pots trobar en el seu local.

Horaris

Dilluns a divendres: de 10:00h a 13:30h i de 17:00h a 20:30h.

Dissabte: 10:00h a 14:00h i de 17:00h a 21:00h.

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Afros Granollers al 938 705 475 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, serveis, assessorament o fer una comanda via email a afros@hotmail.com Whatsapp 677 487 422.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer Santa Esperança, 06, 08401 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

Contacta directament amb Afros