Loteria Emperatriz

Més de 40 anys repartint sort

Loterias Emperatriz és una administració de barri amb més de 40 anys repartint sort a Granollers.

L’administració va obrir les portes per primera vegada l’any 1979 i fins ara ha estat regentada pels antics propietaris Lluís i Carmen que aquest any s’han jubilat. Durant aquest any han repartit molts premis i alegries. El 2 d’agost d’aquest any 2021 hem començat amb molta il·lusió com a administradora de loteria La Emperatriz. Esperem que l’il·lusió amb la que emprenem es torni en moltes alegries pels nostres veïns i amics.

Loterias y apuestas. Abonats per número i apostes. Loteria de Nadal per empreses i particulars, clubs, associacions, col·legis, penyes.

La nostra proximitat, familiaritat i la il·lusió, així com la nostra professionalitat son resultat de la nostra experiència i aprenentatge de cada dia.

Us esperem!

Camí Romà, 31, 08402 Granollers, Barcelona

De dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00 i dissabtes de 9:30 a 13:00

Aconsegueix aquí la teva targeta regal.

Vols tenir un detall amb un amic o familiar que saps que li encanta estar al dia amb el seu look i no saps què regalar-li?

Pots regalar-li  una targeta regal de Administración loteria 3 – Loteria Emperatriz amb l’import que desitgis i deixa que ell o ella esculli l’estil que més li agradi.

A pocs minuts caminant tens disponible l’aparcament gratuït Pàrquing de Ponent. També disposes de zona blava davant del comerç.

També es pot aparcar a la xarxa d’aparcaments de Pàrquings Blaus.

Si tens qualsevol dubte truca a Administración loteria 3 – Loteria Emperatriz a 938 464 910 per trobar la millor opció.
Demana el que necessitis via email a loterialaemperatriz@gmail.com
Acostat a Camí Romà, 31, 08402 Granollers, Barcelona

Contacta directament amb Loteria Emperatriz