Programa formatiu per a la digitalització del comerc

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa un nou programa de formació per a petites i microempreses comercials amb l’objectiu d’incrementar el nivell de digitalització del sector. El programa que serà impartit 100% online, constarà de 6 mòduls formatius que permetran als comerços participants assolir els coneixements necessaris per emprendre i/o millorar el seu camí a la digitalització.

Cada mòdul de formació constarà de 2 sessions en format webinar i es posaran a disposició dels participants eines per posar en pràctica els continguts que s’impartiran als mòduls.

Les temàtiques dels mòduls inclouen nocions bàsiques d’eCommerce, com posar en marxa una botiga online, què és i com es gestiona el màrqueting digital, com fer conviure una botiga online amb els punts de venda físics, o com començar a vendre a marketplaces, entre d’altres.

Els mòduls formatius estan dissenyats per a ser independents els uns dels altres. Així doncs, les empreses participants podran triar les sessions a les que volen assistir sense necessitat d’haver participat en les sessions anteriors o de participar en les posteriors. Això aportarà flexibilitat al programa i cada empresa podrà decidir quins continguts són els més rellevants per a la seva realitat i participar-hi més o menys activament.

Les inscripcions per als webinars s’obriran properament.

El programa s’iniciarà a mitjans de juny.

Cliqueu a sobre per conèixer el contingut de cada mòdul i les dates de realització.