CLASSES DE IOGA

Més de vuit disciplines

El nou centre YogaOne GRANOLLERS està situat a només 3’ a peu de la Porxada i de l’Ajuntament en ple centre de la ciutat.

YogaOne Granollers és un centre de ioga amb una gran sala de ioga, un espai ideal on practicar, que contribueix a crear un ambient adequat per al “urban yogui”

Anima’t a conèixer aquest estudi en el qual descobriràs un espai innovador i contemporani on gaudir de la pràctica del ioga des del primer moment i connectar amb tu. Un lloc on volem posar-te’l fàcil per a retrobar l’equilibri. Un centre pensat tant per a gent que s’inicia i que mai abans ha practicat ioga com per a aquelles persones que volen ampliar els seus coneixements i aprofundir en la pràctica del ioga de manera més avançada. A més podràs gaudir de cursos familiars de “IOGA KIDS” Ens acompanyes?

El nostra web www.yogaone.es on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el nostre local.

Horari d’atenció comercial

Dilluns a divendres: de 12h a 20h

(Aquest horari es pot veure alterat degut els requeriments sanitaris per la covid-19)

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Yoga One al 937 427 419 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, productes de qualitat, assessorament o reservar via email a granollers@yogaone.es.

T'ho portem

El teu centre de yoga de confiança al Carrer Miquel Ricomà, 48, baixos, 08402, Granollers, Barcelona. Si necessites fer la compra de qualsevol producte, també oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

Contacta directament amb Yoga One