MARLO’S FEELINGS

Calçat i complements de moda

No importa el que busquis, ho cobrim tot, des de botes a sabatilles esportives passant per sandàlies, sabates de vestir o qualsevol altre tipus de calçat que et puguis arribar a imaginar. Més que una cadena de botigues de sabates, volem ser un lloc on sempre siguis benvingut.
Amb més de 100 fabricants, marlosonline.es és el lloc en el qual trobaràs la moda que cerques i on la comoditat i el disseny s’ajunten per a proporcionar-te el major gaudi.

Sempre intentem anar, per dir-ho així, un pas més enllà en el nostre servei al client i per això, et donem un ventall molt ampli d’opcions per a triar.
Però és la nostra política d’Enviament i Devolució, el disposar de 30 dies per a canviar els nostres productes, el millor preu o nostra excel·lent i valorada atenció postvenda el que ens mantindrà sempre units.

El nostra web marlos.com on podràs informar-te de tot el que pots trobar en el nostre local.

Horaris

Dilluns a divendres: de 10h a 13:30h i de 17h a 20:30h
Dissabte: de 10h a 14h i de 17h a 21h

Truca

Si tens qualsevol dubte truca a Marlo’s Granollers al 938 795 604 per trobar la millor opció.

Demana

Demana el que necessitis, productes originals, assessorament o fer una comanda via email a contactar@marlosonline.es o bé ana@marlos.com o al Whatsapp 937 502 087.

T'ho portem

T’ho portem a casa o el pots recollir a la botiga al Carrer Anselm Clavé, 22, 08401 Granollers, Barcelona, oferim un servei de transport local, de total confiança i seguretat.

Contacta directament amb Marlo's Granollers