El comerç amb el Mundial

El comerç amb el Mundial

Aquest dijous 18 de novembre a les 16 hores tindrà lloc a l’Oficina del Mundial (plaça de la Porxada, 28) una trobada amb les associacions de comerciants, la regidora de promoció econòmica, Gemma Giménez, i el regidor d’Esports, Àlvaro Ferrer, per promocionar les accions de l’àmbit comercial amb el Mundial d’Handbol Femení.

La plataforma digital de comerços i empreses de serveis de Granollers, Granollerscomerç.cat s’ha adherit a la promoció del Mundial d’Handbol Femení d’aquest mes de desembre amb una promoció a través de la seva targeta de dèbit. Així la plataforma posarà a disposició 150 targetes GranollersComerç carregades amb 35 euros, 5 dels quals són de regal. Amb aquesta targeta es poden fer compres en els més de 300 establiments adherits de la plataforma digital publicoprivada, activa des d’aquest mes d’octubre.

Les targetes es podran recollir a l’Oficina del Mundial situada a la plaça de la Porxada, 28, en horari de dilluns a divendres de 17 a 20 h i dissabtes de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

 

Fotografies d’handbol femení decoren els aparadors

El comerç de Granollers es comença a vestir de Mundial amb la decoració dels aparadors. En concret amb l’exhibició d’una fotografia d’handbol, on les protagonistes són nenes, joves, sèniors i veteranes que practiquen balonmano a la ciutat. Les fotografies formen part de l’arxiu del Club del Balonmano Granollers i altres són del fotògraf granollerí Xavier Solanas.