DFactory la Fàbrica dels Regals

La setena edició de DFactory, la Fàbrica dels Regals, ja és pràcticament aquí.

Els propers divendres 17, dissabte 18 i diumenge 19 de desembre Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Granollers, acollirà una nova edició d’un dels mercats nadalencs de referència de Catalunya. Més de 100 dissenyadores i un autèntic desplegament nadalenc amb un objectiu clar: oferir-te la possibilitat de comprar regals de Nadal de dissenyadors locals i tallers independents.

  • DFactory, la Fàbrica dels Regals, reunirà durant tres dies a un selecte grup de petits creadors i dissenyadors emergents de temàtiques diverses amb un objectiu clar: oferir un ampli ventall de regals de qualitat, amb altes dosis d’originalitat i complicats de trobar fora dels circuits comercials habituals.
  • Torna la quasi normalitat a DFactory. Mantenint totes les mesures sanitàries que marca el Procicat, DFactory incorpora de nou un extens programa d’activitats: concerts, activitats familiars, contacontes i teatre musicalitzat, així com les vermutades nadalenques, activitats totes elles celebrades a l’aire lliure.
  • Les ganes i il·lusió per formar part d’aquesta edició són palpables: enguany més de 100 dissenyadores independents i petites creadores formaran part de la fira. En resum: més de 5.000 objectes diferents entre els quals trobar els teus regals de Nadal.
  • La plaça dels Recanvis, el nostre nou espai d’oci i retrobaments familiars: DFactory torna a l’essència del 2019 incorporant més de 2000 m2 a la ja tradicional Nau Dents de Serra. A la Plaça dels Recanvis hi podràs trobar 20 parades, foodtrucks, barres per fer una cervesa o un refresc i espai per gaudir de DFactory a l’aire lliure.

Granollers (Barcelona), Nadal 2021. La xemeneia de Roca Umbert Fàbrica de les Arts ja fumeja de nou amb una nova edició de DFactory, la Fàbrica dels Regals, un dels mercats nadalencs de petits creadors més icònics de Catalunya. El divendres 17 de desembre, a les 17:00, arrencarà la que serà ja la setena edició d’aquest clàssic vallesà que s’instal·la, durant tres dies, fins diumenge 19 a les 20:30, en aquesta antiga fàbrica tèxtil reconvertida actualment en un gran centre de cultura, creació i oci.

DFactory és l’esdeveniment idoni per a totes aquelles persones que volen defugir dels tradicionals circuits comercials apostant per compres més locals i, especialment, adquirint edicions limitades i productes de proximitat. Entre les diverses propostes que s’hi podrà trobar hi ha moda, calçat, bosses, joies, ceràmica, papereria, articles de decoració, gastronomia, roba, llibres i jocs infantils o cosmètica orgànica, entre d’altres.

Els amants dels objectes de decoració al·lucinaran amb les creacions de vidre de Lucirmas, els objectes utilitaris de fusta de Debosc, les flors i rams de Flors Blumen o la ceràmica i objectes de tela de Sajorí. A més, podran conèixer de primera mà la feina d’artesanes locals, com la María Pagés, creadora de Mabonnin o el meravellós i divertidíssim projecte de Nurmi Handmade.

Moda independent, també! Fins a 15 dissenyadores presentaran les seves creacions de moda a la setena edició de DFactory. Els projectes slow fashion de Huguel Barcelona o Melwe ompliran la fàbrica de teixits i moda KM0, acompanyats per la roba interior de l’argentina Jenifer Escobar, creadora de Pilka o de la dissenyadora local Clara Segarra, que participa a DFactory amb la seva nova marca de blazers, Reblaze.

La il·lustració i articles de papereria tornen amb força a la Fàbrica dels Regals. Els visitants podran conèixer de primera mà el projecte de l’Alba Armengol, il·lustradora local, per a continuació quedar meravellats amb les aquarel·les silvestres de Ruseta Sa o les agendes i calendaris de Pipas de Girasol, l’estudi de disseny de la Silvia Hernandez, il·lustradora de Cànoves i Samalús.

Els amants de la gastronomia i els productes gourmet no quedaran defraudats. El premiadíssim oli d’oliva verge extra de Edo Olive Oil torna a DFactory, i hi serà acompanyat dels increïbles torrons de Marta Codina, pastissera de les Franqueses que participa per primera vegada amb The Rustic Corner. A més, els amants de les infusions podran xerrar amb Aromik Infusions i conèixer de primera mà la seva producció ecològica i artesana d’infusions i plantes aromàtiques. I, per totes aquelles persones que no poden viure sense una bona ratafia, us presentem a Maus, una ratafia suau (16% alcohol), creada al Vallès i amb etiquetes d’edició limitada.

I, repetint l’experiència de l’edició 2019, DFactory torna a incorporar la Plaça dels Recanvis a la fira:, un espai icònic de Roca Umbert Fàbrica de les Arts on els visitants podran gaudir de les compres locals a l’aire lliure rodejades de fins a 20 creadores i els seus objectes edició limitada. Un espai ideal per a gaudir d’un renovat programa d’activitats familiars, amb els contacontes de la cardedeuenca Anna Roig, o els nombrosos concerts, amb bandes com Sabana i el seu reconegut pop granollerí, o el quintet los Piscoleros, grup de cúmbia que ha actuat, entre d’altres, a les festes de la Mercè de Barcelona.

Aquest Nadal, els teus regals, a DFactory, la Fàbrica dels Regals!